Klára Vytisková podporuje Začít spolu

Zpěvačka a moderátorka Klára Vytisková posílá dárcovskou výzvu na podporu šíření programu Začít spolu v době koronakrize.

Výzvu zveřejnila na portálu Darujme.cz a přidala k ní osobní vzkaz s komentářem.

“Moje děti jsou moje múzy a ráda bych zachovala jejich bezprostřednost a osobitost na celý jejich život. Pro mě je v jakémkoliv vztahu důležitý dialog, umění naslouchat… Řekla bych, že je to náš klíč ke spokojeným vztahům. Myslím, že patřím ke generaci, kde školství hodně ovlivnilo naše budoucí životy a my jsme si vědomi toho, že ne vždy tím nejlepším směrem. Právě proto v dnešní době hodně rodičů o typu školy pro své děti přemýšlí a je to velké téma. A snem každého rodiče je mít dobrou školu v dosahu. Pro mě je ideálem škola s laskavým a respektujícím přístupem, která děti baví a dává jim prostor objevovat svět bez zbytečných zákazů a příkazů. Škola Začít spolu pro mě tohle splňuje, a proto mi dává velký smysl podpořit šíření tohoto modelu dál.” Klára

V době uzavření škol naše metodičky podporují vzdělávání na dálku a spolupráci s rodinami, vyučujícím poskytují metodické konzultace online.
Kromě toho navštěvují školy a školky, aby jim během individuálních konzultacích poskytly metodickou podporu a další inspiraci při jejich práci.
Výzva s cílovou částkou 36.000 Kč nám pomůže uhradit osobní návštěvy a náslechy metodiček programu Začít spolu v MŠ kdekoliv v rámci ČR.
K výzvě se můžete připojit také Vy na portálu Darujme.cz.